Kur sheh të tjerët që puthen: Dikush do të mashtrojë.

Moral - Në qoftë se shikon sikur ke moral do të marrësh vlerësime të mëdha dhe pak fitime.

Luo uusi tili. .

net.

Moral - Në qoftë se shikon sikur ke moral do të marrësh vlerësime të mëdha dhe pak fitime.

Interpretimi i një ëndrre për të dashurën time që më tradhton me të dashurin tim për një burrë beqar. Kuptimi i ëndrrave. Interpretimi i një ëndrre për të dashurën time që më tradhton me të dashurin tim për një burrë beqar.

.

Oct 28, 2022 · Sipas Lauri Loewenberg, psikologes dhe ekspertes së ëndrrave, të shohësh një ëndërr të tillë, do të thotë që në njëfarë mënyre ndihesh e përjashtuar nga jeta e partnerit. o. Të shohësh në ëndërr një burrë që tashmë ka vdekur duke qarë do të thotë se ka pasur gjëra që i ke bërë burrit tënd që nuk do t'i falësh kurrë.

. Gjatë gjumit REM, sytë tuaj lëvizin shpejt në drejtime të ndryshme.

Nëse ju shihni se mbani në duart tuaja një fëmijë , kjo do të thotë se ju do të keni dhimbje, vuajtje.

Kur keni një jetë stresuese, për shembull, ëndrrat kanë.

Përderisa mund të themi se ne pranojmë mesazhe nga nënvetëdija në shumë nivele, kjo ëndërr sugjeron një frikë se partneri do t’ju tradhtojë, e jo dëshmi se është. .

Kjo ne fakt me shume sugjeron friken se partneri do tradhtoje, me shume se sa nje prove se ai po e ben diçka te tille. Interpretimi i një ëndrre për të dashurën time që më tradhton me të dashurin tim për një burrë beqar.

.
Sipas Lauri Loewenberg, psikologes dhe ekspertes së ëndrrave, të shohësh një ëndërr të tillë, do të thotë që në njëfarë mënyre ndihesh e përjashtuar nga jeta e partnerit.
Shpjegimi i endrrave sipas shkronjave: A; B; C; Ç; D; Dh; E; Ë; F; G; Gj; H; I; J; K; L; Ll; M; N; Nj; O; P; R; Rr; S; Sh; T; Th; U; V; Xh; Y; Z; Zh.

Aug 20, 2021 · Endrrat janë një manifestim i rëndësishëm i përpunimit tonë psikologjik, ato na ndihmojnë të riorganizojmë ato emocione të thella që përjetojmë ndërsa jemi zgjuar.

.

Varreza - Në qoftë se ëndërron sikur gjendesh në varreza lumturi dhe gëzim i papritur do të të vijë në çështjet tuaja. Fëmijë - Në qoftë. Shpjegimi i ëndrrave dhe llojet e tyre sipas fese Islame.

Ëndrrat janë pjesë e veçantë e jetës tonë, pothuajse çdo natë ne shohim nga një ënderr. Ashtu sikundër ato ndodhin në jetën reale,. Në qoftë se kadaifi që hani nuk është i ëmbël, do të mërziteni më pak. . Kujdesuni që asnjëherë më të mos jeni shkaktari i fatkeqësisë së partnerit-partneres.

Megjithatë ekspertët e ëndrrave tregojnë se nëse gjeni një bebe në ëndërr, atëherë sugjeron që e keni pranuar potencialin tuaj të fshehur.

. “Shpeshherë takoj njerëz të cilët e kanë parë në ëndërr partnerin duke e tradhtuar dhe brengosen se nënvetëdija e tyre po përpiqet të komunikojë me ta.

Ka shumë teori të ndryshme kur bëhet fjalë për interpretimin dhe shpjegimin e ëndrrave dhe nëse ato nënkuptojnë diçka.

Endrrat e verteta, te cilat jane ato te profeteve dhe te besimtareve te devotshem.

Kjo ndodh.

Të gjitha domethëniet e puthjes në ëndrrat tona.

Nëse po, mund të pyesni veten se çfarë do të thotë e gjithë kjo.